akacia-white-logo-site

Akacia Open Concept predstavlja spoj umetničkog dizajna i prirode tako da skulpturalni objekat isprati prirodni ambijent guste bagremove šume u kojoj je smeštena.

Zatvoren prostor od stakla pažljivo je projektovan tako da ostavlja utisak otvorenog prostora, sa ručno izrađenim nameštajem specijalno dizajniranim za ovaj prostor.

Prostor na otvorenom predstavlja pravu šumsku idilu, sa stazama i platoima okruženim gustim stablima Bagrema. Ovaj jedinstven prostor u šumi ostavlja utisak netaknute prirode i uređenog ambijenta sa minimalnim uplitanjem čoveka.

U procesu izgradnje Akacia Open Concepta, kao ljubitelji prirode, pažljivo smo projektovali svaku stazu i svaki plato prema prirodnoj vegetaciji ambijenta, kako ni jedno jedino stablo ne bi bilo posečeno.

Akacia Open Concept je multifunkcionalan prostor za sve vrste umetničkih i kulturnih dešavanja kao i za organizaciju proslava venčanja.

Udaljen od grada, namenjen je zaljubljenicima u prirodu, avanturistima, netipičnim mladencima sa netipičnim željama koji svoj poseban dan vide kao umetnički događaj a ne kao svadbu u tradicionalnom smislu te reči.
images Restoran Akacija na Facebook-u